Новини

«Буде здоров’я – решта все, додасться»

Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. Це свято увійшло в традицію з середини минулого століття. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена до дня створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, а точніше прийняття статуту цієї організації.

«Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого ми інколи ігноруємо. Здорові люди здебільшого рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їхнє здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Адже здоров’я дуже легко втратити. Люди, що страждають тими чи іншими, а особливо хронічними захворюваннями, на практиці кожен день стикаються з масою проблем, які активно відволікають їх від справжнього повноцінного життя».

У цей день кожен мешканець нашої планети має пригадати, що здоров’я людини залежить не тільки від зусилля лікарів. Тільки розуміння необхідності підтримувати своє здоров’я в формі, зміна способу життя і повагу до середовища проживання і екології на нашій планеті, допоможе спільно подолати навіть самі складні проблеми.

«Будьте фізично активними, правильно харчуйтесь, відмовтесь  від  поганих  звичок, адже наше здоров’я залежить від нас самих»