Новини

27 вересня на базі Факультету фізичного виховання та Факультету дошкільної та спеціальної освіти було проведено науково-методичний семінар – «Освіта без бар’єрів» для вчителів Знам’янського району та методистів Районного відділу освіти. У семінарі прийняло участь 43 особи.  З вітальним словом учасників зустріла помічник ректора, доцент кафедри спеціальної освіти Цимбал-Слатвінська Світлана Володимирівна. На якому розглядалось дуже важливе, глобальне питання  проблеми інклюзивної освіти.

 Лекцію з обговоренням цієї проблеми проводила доктор педагогічних наук, доцент Малишевська Ірина Анатоліївна. Також, для учасників семінару було проведено семінар-практикум «Творчі здібності дітей – на кінчиках їхніх пальців» кандидатом педагогічних наук, доцентом Бабій Інною Володимирівною.
В межах семінару слухачі мали можливість ознайомитись з університетом, аудиторним фондом факультету Дошкільної та спеціальної освіти та матеріально-технічною базою факультету фізичного виховання. Всі учасники семінару отримали сертифікати, велику кількість корисної інформації та практичного досвіду з розглянутої теми.