Новини

Похід до музею університету

18 жовтня 2019 року студенти 11 та 22 групи факультету фізичного виховання разом із кураторами Корінчак Любов Миколаївною, Танасійчук Юлією Миколаївною відвідали музей історії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
Музей є своєрідною окрасою нашого закладу, і завдяки його діяльності наші студенти можуть дізнатися про науковців, викладачів України та країн СНД, діяльність яких стосувалась саме нашого університету.
Студенти з великою цікавістю слухали розповідь екскурсовода про історію університету, про роботу науково-педагогічних кадрів та навчання студентів у повоєнні часи та за часів радянської доби, а також побачили що у музеї  зберігаються особисті речі українського письменника П.Г. Тичини, ім’я якого носить наш рідний університет.
Похід до музею історії університету допоміг дізнатися студентам про те, як університет проходив стадії становлення та розвитку та більше довідатися про навчальний заклад, у якому проходитиме їх студентське життя, і вкотре переконатися в тому, що було зроблено правильний вибір при вступі до нього.
По закінченню екскурсії студенти висловили велику подяку Джагуновій Олені Ігорівні за цікаву, змістовну і корисну екскурсію.