Новини

НАШІ ВИПУСКНИКИ – НАША ГОРДІСТЬ!

29 лютого 2020 року в урочистій атмосфері відбувся випуск студентів факультету фізичного виховання, які здобували вищу освіту за ОС «Магістр».

Із вітальним словом до студентів-випускників звернувся декан факультету Ящук Сергій Миколайович. Він побажав усім успіхів та натхнення в подальшій роботі, професійного становлення, а також ніколи не забувати рідну Альма-матер, викладачів і наставників, які ділилися протягом усіх років навчання своїми знаннями та досвідом.

Далі відбулася найурочистіша і найочікуваніша мить для випускників – вручення дипломів. Також найактивнішим студентам були вручені дипломи за активну участь у громадському житті факультету та університету.


З вітальним словом до випускників звернулася куратор однієї з груп Корінчак Любов Миколаївна, яка побажала не здаватися на досягнутому і впевнено крокувати до своєї мети.

Протягом заходу присутні насолоджувалися концертною програмою, організованою учасниками творчих колективів університету. Перед глядачами з музичними номерами виступили студентки факультету фізичного виховання Куца Аліка та Місюра Людмила, які подарували незабутні враження. Анна Мороз з хореографічним номером «Людина», Ольга Ткаченко – «Страх невідомого» та Ліза Дорофієва і Діана Кисла – «Містерія», наповнили церемонію вручення дипломів яскравими емоціями.



Бажаємо усім випускникам творчого натхнення та реалізації у сфері, яку вони обрали!