Новини

Студентське самоврядування

Участь у студентському самоврядуванні – це можливість залучення студентської молоді до низки перетворень, що відбуваються у сучасному суспільстві.
Діяльність студентського самоврядування спрямована на особистісний розвиток студентів, становлення їх як соціально активних громадян, розвиток моральних та суспільних якостей. Всі заходи, що організовуються протягом року, є методом реалізації цих напрямів.
Традиційно органи студентського самоврядування є учасниками та організаторами загальноуніверситетських заходів: Посвята у студенти, День працівника освіти, День міста, Презентація талантів першокурсника, Урочистості до Дня студента, Осінній бал студради УДПУ, Квести для студентів, День Святого Миколая, випускні церемонії, Шевченківські дні.
Традиційними заходами є: «День олімпійського спорту»; «Щотижнева руханка на свіжому повітрі», Спартакіада першокурсника з легкої атлетики, Міжнародний день миру, Дебют першокурсника, Всесвітній день футболу.
Студентське самоврядування відкрите до експериментів та нових заходів, серед них: Благодійна акція до Всесвітнього дня тварин», «Андріївські вечорниці», Інтелектуально-розважальний захід «Хто як не ти?»
День Святого Миколая набув міського масштабу, адже відбувався на центральній площі міста.
Студенти активно долучалися до міських заходів. Такими заходами були «Holi Dans Uman», «Рухайся в ритмі твого міста», Змагання серед юнаків з нагоди святкування Дня збройних сил України, Універсіада Черкащини з волейболу.
Вагомим напрямком діяльності студентського самоврядування є участь у профорієнтаційних заходах, зокрема участь у Дні відкритих дверей, робота у приймальній комісії поширення та рекламування іміджевих записів та відео у соціальних мережах.