Новини

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ


Важливе значення в системі виховної роботи факультету має характер взаємодії між головними учасниками освітнього процесу, тобто між студентами й викладачами. Щоб не втрачати зв’язок під час карантину 30 квітня на платформі Zoom за участю старост академічних груп було проведено онлайн-засідання. Адже крім навчального процесу варто спілкуватися зі студентами та сприяти їх гармонійному розвитку.
Під час засідання обговорили чимало питань пов’язаних з регулюванням студентського життя дистанційно та подальшу роботу студентської ради в умовах карантину.
Порядок денний містив низку важливих питань: про особливості організації закінчення освітнього процесу та ознайомлення з ними студентів, про відтермінування дат проведення загальноуніверситетських та факультетських заходів, про організацію режиму роботи студентської ради на час дії запровадженого у державі карантину.
Під час розмови студенти розповіли як вони проводять вільний час на карантині, як підвищують спортивну майстерність, які труднощі виникли в ході дистанційного навчання.
Терміни карантину можуть змінитися в залежності від епідеміологічної ситуації, але студентська рада готова до нових викликів сьогодення і буде продовжувати свою роботу незалежно від ситуації. В ході засідання учасники вирішили частіше проводити такі зустрічі.