Новини

Боксери ФФВ переможці та призери різноманітних турнірів

Студенти-боксери факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини здобули ряд нагород на престижних Всеукраїнських турнірах, Чемпіонатах та Кубку.

ОВСЯННІКОВ ЄВГЕНІЙ – Майстер спорту України міжнародного класу з боксу, здобув срібну ногороду Кубку України з боксу, який фінішував в Маріуполі. У фіналі, Євгеній нажаль в рівному бою поступився місцевому боксеру.

На Чемпіонаті України з боксу серед молоді, який проходить в Харкові, в складі збірної команди міста Умань, КОЛІСНІЧЕНКО ДМИТРО – кандидат у Майстри спорту України з боксу у ваговій категорії 54 кг. посів почесне третє місце і був включений до складу збірної України з боксу.

КОВАЛЬЧУК АНАСТАСІЯ – Майстер спорту України з боксу, багаторазова призерка та переможниця різноманітних турнірів, бронзова призерка чемпіонату Європи U-22, ефектно, нокаутом в другому раунді, закінчила свій третій професійний бій, що проходив у Львові 1st Boxing Night-Lviv від промоутерської організації Ukrainian Boxing Promotion.Вітаємо наших спортсменів з вдалими виступами, та бажаємо бути непереможними на боксерському рингу!