Новини

ВІВАТ ПЕРШОКУРСНИКИ! ДЕНЬ ЗНАНЬ В УДПУ

Сьогодні в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Університет гостинно і з радістю приймав до великої студентської родини першокурсників.
Першокурсників, батьків, гостей вітав професорсько-викладацький колектив та ректорат університету на чолі з ректором, професором, доктором педагогічних наук, Заслуженим працівником освіти України Олександром Безлюдним.
За дорученням міського голови Ірини Плетньової учасників урочистостей привітала її заступниця Галина Кучер.
У вітальній промові ректор університету та гості бажали студентам успіхів у навчанні, бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, любити свою майбутню професію, вдосконалювати знання, розкривати таланти, втілювати мрії у життя, із гордістю нести звання студента Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
На знак зв’язку поколінь і збереження традицій першокурсникам урочисто передано символічні Студентський квиток та Ключ.
Музичні вітання першокурсникам прозвучали у виконанні чоловічого вокального тріо «Гонта» у складі заслужених працівників культури Василя Семенчука, Петра Волошина та Валентина Купчика.
Дорогі першокурсники! Бажаємо вам бути завжди впевненими у своїх силах, твердо крокувати дорогою знань, адже вона цікава і по-справжньому нескінченна!
Ми переконані, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому. Усі ми разом будемо примножувати університетські традиції та надбання!