Новини

Спорт – це життя!

Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому в нашій школі однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного і психічного стану людини до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух. Адже завдяки спорту в характері студентів з’являється місце для спортивної спрямованості.
Тому з 4 по 8 вересня 2021 року традиційно на факультеті фізичного виховання проходив Тиждень фізичної культури та спорту. До насиченої і змістовної програми тижня ввійшли різні конкурси, змагання, естафети, у яких учні радо приймали участь, проявивши витривалість, силу волі, терпіння, вміння сприймати не лише перемоги, але й поразки.
Зі студентами були проведені години спілкування на тему “Спорт та фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру”, а також діти мали змогу переглянути презентацію про формування здорового способу життя в сучасних умовах.
В бібліотеці універсетету було організовано виставку літератури.
Весело, із азартом і завзяттям проходили змагання протягом всього тижня. Для студентів першого курсу було організовано та проведено туристичний похід.