Новини

Міжнародний день студентського спорту

20 вересня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відсвяткували Міжнародний день студентського спорту.

Привітати студентів зі святом та нагородити кращого спортсмена УДПУ прийшли проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк, голова первинної профспілкової організації університету Валентин Хитрук.

У 2020-2021 навчальному році студенти спортсмени взяли участь у Всеукраїнській Універсіаді, Чемпіонатах, Кубках та Міжнародних змаганнях і турнірах з: боксу, веслування, велоспорту, боротьби, футболу.

Титул найкращого спортсмена УДПУ імені Павла Тичини отримала студентка ІІІ курсу факультету фізичного виховання Анастасія Ковальчук – Майстер спорту України з боксу, багаторазова призерка та переможниця всеукраїнських та міжнародних змагань, бронзова призерка Чемпіонату Європи 2021 до 22 років.  

Студенти УДПУ підтримали флешмоб який провела викладач факультету фізичного виховання, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Осадченко.

По закінченню урочистої події студентська молодь взяла участь у змаганнях з перетягування канату, армреслінгу, кросфіту, виконанні вправи «Підйом з переворотом на перекладині».

Голова профкому УДПУ Валентин Хитрук підготував для переможців та призерів змагань подарунки, які отримали юнаки та дівчата усіх факультетів. Студенти факультету фізичного виховання та його викладачі які були суддями, взяли активну участь у всіх змаганнях: ІІІ місце з перетягування канату серед хлопців, переможці та призери з підйому переворотів на перекладині та кросфіту.

Модератором заходу виступив спортивний клуб УДПУ (керівник – Володимир Щербина).

Підтримка молоді у її прагненні до олімпійських вершин – стратегічний напрямок роботи університету та факультету фізичного виховання. Наші спортсмени – наша гордість!