Новини

Студент факультету фізичного виховання в складі студентської збірної команди України переміг на престижному Всеукраїнському турнірі.

 


Цього року за «золоті» медалі престижного Всеукраїнського турніру з футболу «Мемореал Макарова», змагались віце чемпіон Київської області  – вишгородський  «Діназ» та національна студентська збірна команда України яка через цей турнір готується до  ХХХ Літньої Універсіади, що пройде з 3 по14 липня 2019 року в італійському місті Неаполь. До складу студентської збірної України  потрапив студент VІ курсу факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тиични, гравець дублюючого складу ФК «Олександрія» Іван Гура.
Нагадаємо, що у півфіналах «Діназ»  і збірна України з одинаковим рахунком 2:1 обіграли, відповідно, київський «Штурм» і «Рубікон –Вишневе». В очній же зустрічі на стадії групового етапу команди розписали «суху» нічію 0:0. А от фінал пройшов вже зовсім по іншому сценарію. Підопічні Анатолія Бузника з перших хвилин стали діяти більш агресивно і вже до перерви вели в рахунку, забивши два м’ячі. Другий тайм подарував глядачам усього один гол. Ця перемога з рахунком 3:0 дозволила студентській збірній України вперше стати переможцем турніру «Меморіал Макарова».
Вітаємо нашого спортсмена та команду з перемогою, та бажаємо подальших успіхів у карєрі та житті!!!