Новини

Студенти факультету фізичного виховання здобули перемоги в Кубку України з веслування на байдарках і каное

 

Студенти факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяли участь в Кубку України з веслування на байдарках і каное пам’яті Олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської, який нещодавно пройшов в місті Дніпро.

В змаганнях взяли участь 507 спортсменів, 28 команд представляли 23 області України та м. Київ. Серед них 5 заслужених майстрів спорту України, понад 31 майстер спорту України Міжнародного класу, 149 майстрів спорту України, 219 кандидатів у майстри спорту України. Не зважаючи на досить високий рівень учасників змагань, спортсмени УДПУ вибороли ряд нагород.

Юлія Юрійчук здобула золоту медаль у заїзді байдарок-двійок на дистанції 1000м, ІІІ місце – байдарка-четвірка на дистанції 200м та байдарка-четвірка на дистанції 500м. Катерина Писаренко посіла ІІІ місце у заїзді байдарка-одиночка на дистанції 1000м, байдарка-четвірка на дистанції 200м та байдарка-четвірка на дистанції 500м, Катерина Чабалюк – ІІІ місце – байдарка-четвірка на дистанції 200м та байдарка-четвірка на дистанції 500м, Валерій Рябов – ІІІ місце – байдарка-одиночка на дистанції 5000м.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо успіхів у подальшій спортивній кар’єрі!