Новини

БОКСЕРИ УДПУ ВПЕВНЕНО ЗДОБУВАЮТЬ НОВІ ПЕРЕМОГИ

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини славиться своїми боксерами. Серед студентів є чемпіони та переможці регіональних, всеукраїнських та міжнародних змагань, чемпіонатів світу. Адміністрація університету всіляко підтримує спортсменів у прагненні до професійного зростання, пишається їхніми здобутками у боксі.
Лише за останній місяць маємо значні досягнення наших боксерів.
Перше місце на міжнародному турнірі з боксу на призи В. Карпачаускіса (Литва) вибороли студенти факультету фізичного виховання Лозан Данило та Скакун Андрій. Срібло виборов студент факультету фізичного виховання Резніченко Арсеній. П’яту сходинку турніру зайняв студент факультету інженерно-педагогічної освіти Уманець Артем.
На Чемпіонаті України з боксу серед студентів збірна команда Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини посіла ІІІ командне місце. З дев’яти студентів-боксерів, які брали участь у змаганнях, 4 спортсмени, студенти факультету фізичного виховання, посіли призові місця: Овсянніков Євгеній – 1 місце; Колісніченко Дмитро – 2 місце; Семончук Ігор – 3 місце; Лозан Данило – 3 місце.
Колісніченко Дмитро виборов перемогу у Відкритому Всеукраїнському турнірі з боксу серед молоді пам’яті Є. Кужельного в м. Хмельницький та виконав норматив на звання «Майстер спорту України».
Студенти факультету фізичного виховання Швець Сергій та Петриченко Ярослав в польському місті Торунь успішно провели професійні бої та здобули переконливі перемоги.
Студентка факультету фізичного виховання, Майстер спорту України Ковальчук Анастасія підвищувала свій професійний рівень на навчально-тренувальних зборах в Італії у складі національної збірної України з боксу серед жінок.
Студент факультету фізичного виховання, Майстер спорту України Резніченко Арсеній перебував на навчально-тренувальних зборах в складі збірної України серед молоді (Узбекистан).
Вітаємо наших боксерів із перемогами! Бажаємо надалі легких поєдинків, гідних суперників та впевнено рухатися до поставленої мети!