Новини

РЕКТОР ПРОВІВ ЗУСТРІЧ ІЗ СПОРТСМЕНАМИ УНІВЕРСИТЕТУ

Ректор Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, професор Олександр Безлюдний провів зустріч із студентами- боксерами – переможцями кубків, чемпіонатів, змагань міжнародного, всеукраїнського та регіонального рівнів та їхнім тренером Віктором Петриченком. На зустріч із ректором завітали студенти факультету фізичного виховання Арсеній Резніченко, Андрій Семончук, Дмитро Колісніченко, Андрій Скакун, Анастасія Ковальчук, Сергій Швець, Данило Лозан; факультету фізики, математики та інформатики Павло Лейбенко; факультету інженерно-педагогічної освіти Артем Уманець.

«Приємно, що університетська боксерська команда постійно поповнюється перспективними спортсменами, і це дозволяє з впевненістю дивитись в майбутнє. Адже ми маємо не тільки добрі традиції, але й маємо успіхи», – зазначив під час зустрічі ректор.

Вітаючи спортсменів, Олександр Іванович, побажав їм міцного здоров’я, впевнених перемог на майбутніх змаганнях, сили і натхнення. А тренерам – більше можливостей для належної підготовки майбутніх чемпіонів.

Декани факультетів, на яких навчаються боксери, переконані, що саме регулярні заняття спортом допомагають спортсменам дисциплінувати себе і досягати поставлених цілей не лише у спорті, але й у навчанні. Їхні перемоги та успіхи – це потужна мотивація до самовдосконалення для молоді.

Ректор університету Олександр Безлюдний відзначив подарунками боксерів, які прославляють ЗВО на спортивних майданчиках світу, Черкащини та України і є справжньою спортивною гордістю університету.

Спортсмени та тренер також подякували ректору та професорсько-викладацькому колективу за постійну підтримку в навчанні, за можливість поєднання навчального та тренувального процесів.

Посилання на першоджерело