Новини

Студенти ФФВ взяли активну участь під час Олімпійського тижня

Кожного року, другий тиждень вересня по всіх закладах освіти, спортивних школах, спортивних клубах в Україні проходить Олімпійський тиждень та Олімпійський урок. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини також постійно бере активну участь у даних заходах. Отож цього року наші студенти провели Олімпійські уроки в ДЮСШ №1 міста Умань. Студенти другого курсу факультету фізичного виховання: Рошка Кристина, Тарасюк Анна, Черніченко Крістіна та студентка першого курсу Інституту економіки та бізнес-освіти Чаповська Карина, на центральному стадіоні разом з відділом «Спорт для всіх» Уманської міської ради провели для дітей з відділень (футбол, легка атлетика та гімнастики) веселі старти.

Студентка другого курсу факультету фізичного виховання Тарасюк Анна провела відкрите тренування з футболу для вихованців ФК «Мілан».

Студенти другого курсу факультету фізичного виховання Щербань Єлізавета та Каракада Ярослава відвідали урок з фізкультури у ЗОШ № 11 міста Умань, де з першокласниками провели руханку.

Наші боксери:  Уманець Артем, Семончук Ігор, Швець Сергій відвідали Родниківський ліцей де провели майстер-клас з боксу для учнів ліцею.

Пишаємось нашими студентами, за їхню активну спортивну позицію!