Новини

На факультеті фізичного виховання відбулась зустріч стейкхолдерів з освітньо-професійної програми “Фізичної культури та спорт” ОС “Бакалавр”

На захід завітали зовнішні та внутрішні стейкхолдери факультету: викладачі та студенти, успішні випускники факультету, представники різних інституцій, із якими налагоджено співпрацю.

Із вітальним словом виступив декан факультету, Ящук Сергій Миколайович.

Сергій Миколайович акцентував увагу  на важливості співробітництва зі стейкхолдерами, актуальності проведення таких засідань, окреслив шляхи спільної діяльності факультету зі стейкхолдерами

Учасники зустрічі зібралися з метою обговорити умови проходження практики у базових закладах освіти та результати анкетування (проведеного заздалегідь) щодо оцінювання стейкхолдерами якості підготовки майбутніх фахівців, які навчаються за освітньо-професійною програмою: цілі і програмні результати, рівень підготовки фахівців відповідно до вимог ринку тощо.

Гарант освітньої програми доцент Маслюк Р. В. поділився здобутками щодо вдосконалення і поліпшення програми протягом останнього року, акцентував на побажаннях, рекомендаціях стейкхолдерів та їх урахування в наступному році.

Що цікаво, найбільше стейкхолдери виявили бажання долучитися до проведення для студентів спеціальності 017 “Фізична культура і спорт” лекцій, семінарів, тренінгів та майстер-класів, а також брати участь в науково-методичних семінарах, круглих столах, спільних проектах, олімпіадах, конференціях тощо.

Ознайомлено з набутим досвідом  у процесі стажування викладачів у вітчизняних і закордонних ЗВО.