Новини

ВИКЛАДАЧІ ТА СПОРТИВНІ ТРЕНЕРИ УНІВЕРСИТЕТУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ «GIRLS POWER»

З 12 по 16 серпня 2024 року в Міжнародному дитячому центрі «Артек» проведені фінальні заходи проєкту Спортивний кемп для дівчат «Girls power», у якому взяли участь 40 учасниць з 9 регіонів України. Університет та факультет фізичного виховання були співорганізаторами заходу за що отримав подяку від Громадської організації United by Sport за підтримку в проєкті Спортивний кемп для дівчат «Girls Power» з метою підсилення ментального та фізичного здоровʼя.

Під час реалізації проєкту проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку університету Володимир Миколайко, декан факультету фізичного виховання Сергій Ящук підписали меморандум про партнерство з Громадською організацією «Об’єднані спортом».

Головними тренерами проєкту стали керівник спортивного клубу, тренер-викладач Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Володимир Щербина та тренер Київського футбольного клубу «Поділ» Олександр Топчій.

Учасники проєкту, активно брали участь у всіх заходах які були проведені під час кемпу: тренування, участь у турнірі, неформальне спілкування, різноманітні тренінги для спортсменок, що дозволило учасницям стати більш мотивованими до побудови своєї спортивної кар’єри у майбутньому. Всі дівчата отримали сертифікати та були відзначені медалями та подарунками. Тренери які були завжди поруч з дівчатами отримали подяки від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Детальніше про проєкт: https://united-bysport.org/girls-power