БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Харчові добавки – простий і дешевий спосіб надати продукту привабливого вигляду і кольору, посилити смак, а також продовжити термін його зберігання. Раніше назви цих хімічних речовин писали на етикетках продуктів повн...

Авітаміноз: основні симптоми та лікування

  Весна – складна пора для організму, оскільки він погано реагує на зміну погоди, тривалість дня, температуру. У цей час організму необхідно особлива турбота. Через дефіцит вітамінів у людини може виникнути авітаміноз...

Думи Кобзаря живуть між нами

У березневі дні українці усього світу вшановують свого національного Генія, Пророка, Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. До 205-ої річниці від дня його народження колектив кафедри медико-біологічних основ фізичної ...