Новини

✨✨✨✨✨СТУДЕНТ ФФВ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ НА ХХІV ЛІТНІХ ДЕФЛІМПІЙСЬКИХ ІГРАХ-2021 ✨✨✨✨✨

☝️Головна спортивна подія 2022 року для нечуючих спортсменів – це ХХІV літні Дефлімпійські ігри. Це Олімпійські ігри серед спортсменів з порушеннями слуху всього світу, а змагання відбудуться у місті Кашіас-ду-Сул (Федеративна Республіка Бразилія).
☝️Згідно Наказу Міністерства молоді та спорту України від 12.04. 2022 № 993 до складу національної збірної команди України для участі у Дефлімпійських іграх включений спортсмен Житомирського регіонального центру «Інваспорт» та студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини НЕТЯГА Лука, який буде представляти Житомирщину у змаганнях з дзюдо.
☝️НЕТЯГА Лука – Заслужений майстер спорту України, бронзовий призер ХХІІІ Дефлімпійських ігор (2017), нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню (2017), чемпіон та срібний призер Європи (2019), дворазовий чемпіон світу (2021), неодноразовий чемпіон України (2016-2021).
☝️Змагання з дзюдо відбудуться 04 та 05 травня 2022 року – 04 травня особисті змаганнях (вагова категорія до 90 кг.) та 05 травня відбудуться командні змагання серед чоловічих збірних.
☝️Війна зламала всі плани по підготовці до Дефлімпіади, але з початку війни Лука разом із своїм тренером та батьком НЕТЯГОЮ Володимиром Івановичем залишалися в Україні та тренувалися індивідуально у надскладних умовах.
☝️09 квітня з метою якісної підготовки до Дефлімпійських ігор НЕТЯГА Лука у складі національної збірної та під керівництвом головного тренера збірної України з дзюдо Віталія ХАРЛАМОВА та тренера Сергія ПЛІЄВА виїхали на навчально-тренувальний збір до м. Люблін (Польща) для участі у заключному етапі підготовки🇺🇦
☝️27 квітня національна дефлімпійська збірна України з дзюдо вирушить до місті Кашіас-ду-Сул (Федеративна Республіка Бразилія) для участі у ХХІV літніх Дефлімпійських іграх💫

ПРАПОР УКРАЇНИ ПРЯМУЄ ДО БРАЗИЛІЇ!

💙💛БАЖАЄМО ПЕРЕМОГИ НА ЗМАГАННЯХ!!!