Новини

Весняні ластівки

Цими вихідними, а саме у суботу, 2 березня в спортивному залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пройшов весняний турнір з волейболу серед жіночих команд – «Весняні ластівки», який вже протягом багатьох років проходить у нас на Уманщині. Ось і цього разу, ми раді були приймати в стінах університеті жіночі збірні команди з Кропивницького, Гайсина, Балти, Білої Церкви та Умані.

Команди зіграли по колу і до останьої гри в змаганнях була інтрига, де місце на пь’єдисталі могла вибороти кожна із команд. Основу команди міста Умань склала збірна команда УДПУ яка, нажаль, поступилась у двох останніх іграх і посіла лише IV місце, переможцями турніру стала команда з Білої Церкви, ІІ місце за командою з Гайсина, ІІІ місце здобули дівчата з Балти.

На параді відкриття були присутні почесні гості: начальник управління з фізичної культури та спорту Уманської міської ради Ольга Ремез, декан факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Сергій Ящук та директор відділу «Спорт для всіх» в місті Умань Анна Федотова, які привітали учасників змагань, побажали, на передодні жіночого свята, всій чарівній половині міцного здоров’я, весняного настрою, завжди усміхатись і дарувати лише радість. Також всім командам від спонсорів турніру були вручені солодкі подарунки.