Новини

Першість УДПУ з баскетболу

Завершилась першість Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з баскетболу серед чоловічих команд, який проходив протягом трьох ігрових днів. Участь у якій взяли сім факультетів університету.

Змагання проходили за змішеною системою. Організаційним комітетом  та представниками команд було узгоджено регламент змагань. Методом жеребкуванням команди були розподілені на дві підгрупи. В фінальну частину змагань вийшли команди, які зайняли І та ІІ місця в групах та зустрілись в іграх за чемпіонство та призове місце в турнірній таблиці відповідно.

В поєдинку за І місце – зустрілись факультет фізичного виховання(1курс) та факультет інженеро-педагогічної освіти, перемогу з рахунком 60:26 здобули баскетболісти ФФВ, ІІІ місце – посів історичний факультет.

Переможці були нагороджені грамотами, кубками від профкому та спортивного клубу, які вручили спортсменам голова профспілкового комітету університету Хитрук Валентин Іванович та декан факультету фізичного виховання Ящук Сергій Миколайович.

Змагання чоловіків пройшли цікаво та динамічно, наступні змагання з баскетболу буде першість Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з баскетболу серед жіночих команд.

За організацію та проведення змагань дякуємо суддям та організаторам змагань.