Новини

Кращим студентом-спортсменом УДПУ за 2019-2020 навчальний рік визнано нашу студентку!


В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відсвяткували Міжнародний день студентського спорту який завжди проходить 20 вересня. Із-за ситуації яка склалась у зв’язку з пандемією та з затримкою навчального процесу, прийшов час відсвяткувати це свято та нагородити кращих спортсменів університету за 2019-2020 навчальний рік. Також студенти взяли участь у спортивних змаганнях з воркауту, удари по воротам на влучність та перетягуванні канату. Усі заходи відбувалися на свіжому повітрі із дотриманням протиепідемічних застережень.

Виконуюча обов’язки ректора, кандидат історичних наук, доцент Олена Володимирівна Дудник привітала студентство зі святом та виконала почесну місію нагородження кращих спортсменів.

У 2019-2020 навчальному році понад 200 спортсменів університету взяли участь у 55 змаганнях різного рівня. Серед них: молодіжні спортивні ігри міста Умань, ХVІІ Універсіада Черкаської області серед закладів вищої освіти, чемпіонати та кубки України, Європи та Світу, міжнародні змагання з різних видів спорту.

За активну участь у спортивному житті УДПУ імені Павла Тичини та піднятті його престижу нагороди отримали кращі спортсмени всіх факультетів та інституту. Кращим спортсменом факультет фізичного виховання став боксер Сергій Швець. Титул найкращого спортсмена УДПУ імені Павла Тичини отримала переможниця та призерка різноманітних турнірів, Кубків та Чемпіонатів, краща спортсменка Черкащини за грудень 2019 року, найкраща жінка-спортсменка міста Умань 2019 року – студентка ІІ курсу факультету фізичного виховання, Майстер спорту України з боксу Анастасія Ковальчук!

Під гаслом «Здорова молодь – сила нації» студенти УДПУ підтримали флешмоб «Twist Jump», який провела кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання Тетяна Осадченко.

Голова профкому УДПУ Валентин Хитрук підготував для переможців змагань солодкі подарунки. Модератором заходу виступив спортивний клуб УДПУ (керівник – Володимир Щербина).

Підтримка молоді у її прагненні до олімпійських вершин – стратегічний напрямок роботи університету. Наші спортсмени – наша гордість!