Новини

Щоб зберегти бадьорість духу, потрібно підтримувати бадьорість тіла

Прагнете бути здоровими, повними сил та енергії, покращити свою фізичну форму та набути впевненості в собі? В такому випадку вам варто відвідати наш тренажерний зал.
Тренажерний зал УДПУ імені Павла Тичини представляє широкий спектр тренажерів для силових тренувань, що надасть вам можливість задіювати всі групи м’язів і постійно вдосконалюватися. Зокрема для м’язів плечового поясу і рук підійде підйом гантелей, тяга нижнього і верхнього блоку в кросовері. Для плечей здебільшого підходять вільні ваги – гантелі і штанги. Грудні м`язи можна тренувати за допомогою віджимань , штанги , або таких тренажерів як «Метелик» (найдемократичніший тренажер, підходить і дівчатам, і чоловікам), зведення рук в кросовері (більше сподобається хлопцям, виглядає як два троса, які з зусиллям потрібно зводити перед грудьми), тяга верхнього блоку вниз прямими руками.
Найефективнішим тренажером для спини є лава для гіперекстензії (тренуються глибокі шари м`язів), а також «Тренажер Сміта» у якому можна виконувати тягу штанги до поясу (переважно працюють найширші м`язи спини).
Для зміцненння м’язів преса використовують скручування на блоці, підйоми тулуба на лаві, підйоми ніг у висі (тренажер з опорою під лікті), підтягування ніг з обтяженнями (тренажер маятникового типу).
М’язи ніг, одні з найбільших представників м’язового корсета тіла людини. Вони мають найбільш велику глибину залягання і тому, щоб їх опрацювати потрібні високоінтенсивні тренування з великими вагами. Для досягнення цієї мети підійдуть: тренажер для жиму ногами, згинання ніг в тренажері (виглядає як лава з валиком. Валик тримаємо нижче литок і згинаємо ноги). Тренажерний зал поділяється на зону вільних ваг та зону вантажно-блочних тренажерів.
Ми гарантуємо не тільки дружню атмосферу, але і професійну допомогу тренера, який використовує індивідуальний підхід до кожного, в залежності від особливостей вашого організму , забезпечить вам ефективне тренування. Тому навіть початківцям буде легко адаптуватися.
Запрошуємо до тренажерного залу УДПУ по буднях з 14.00 до 19.00 години.