Новини

VII ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ

14 грудня 2019 року відбувся VII Чемпіонат України з багато повторного жиму в м. Балта. На чемпіонаті були представлені кращі спортсмени з 14 областей України, які склали жорстку конкуренцію один одному, адже серед них були титуловані спортсмени 12 майстрів спорту України міжнародного класу та 13 майстрів спорту України. В Цілому участь прийняло понад 70 учасників. Організація змагань пройшла на найвищому рівні в чудовій атмосфері. Драйвова жива рок музика, цінні оригінальні подарунки, фуршетний нескінченний стіл, дотримання регламенту та справедливе суддівство тільки заводило спортсменів на високі результати.
Команда Черкаської області м. Умань прийняла участь у цих змаганнях, у складі яких представники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Наші спортсмени внесли вагомий внесок для збірної області, яка в загальному заліку посіла III загальнокомандне місце, за що була нагороджена кубком та спортивним інвентарем.
Дебютанти цих змагань студенти факультету фізичного виховання. В номінації штанги 55 кг серед юніорів Голдиш Сергій виконав I розряд. Шевченко Богдан піднявся на третю сходинку п’ятдесталу та виконав норматив кандидата в майстри спорту. Майстер спорту України Сюренко Сергій в номінації штанги 75 кг був кращим та нагороджений цінною атрибутикою.
Тренер-викладач майстер спорту України міжнародного класу в номінації штанг 125 кг серед чоловіків Ільченко Сергій подолав вагу 34 повторення встановив новий Рекорд України, який перевищує Рекорд Європи та Світу і зайняв почесне перше місце. Також Сергій Ільченко став абсолютним чемпіоном змагань у номінації штанги 125 кг за що був нагороджений грошовою винагородою.
Спортсмени висловлюють щиру вдячність організаторам та ФБЖУ за чудове свято спорту!