Новини

Студенти УДПУ взяли участь у матчевій зустрічі з боксу

Уманська міськрайонна федерація боксу «АРЕС» разом із Forest Club Sherwood провели довгоочікуваний захід, матчеву зустріч з боксу, між збірними командами  Умані та Вінниці. 

15 безкомпромісних боксерських бої, змогли побачити всі присутні, які прийшли підтримати ЗСУ та бокс до ресторанно-готельного комплексу Forest Club Sherwood.

Цей спортивний захід мав просту і в той же час важливу місію, це збір коштів нашим воїнам, які боронять нашу незалежну Україну від нападу рф.

Організатори змогли зібрати для наших воїнів 172 тисячі гривень. Левову частку суми було зібрано за рахунок аукціону, в якому розігрувались 13 лотів. Серед них ексклюзивні боксерські рукавиці в яких Віктор Постол боксував з Теренсом Кроуфордом за звання чемпіона Світу, ще одні рукавички промоутерської компанії TBG, які на аукціон люб’язно передав почесний гість турніру, засновник і генеральний директор цієї компанії Владислав Єлісєєв. Також була продана футболка з підписом Олександра Усика за 26 тисяч гривень, ще були такі лоти , як картини художника Віктора Лисинюка, футболки боксерського клубу «АРЕС», військова амуніція, прапори з передової.

Почесними гостями заходу були:

– Секретар уманської міської ради Катерина Терещенко;

– Заслужений майстер спорту України з боксу, фіналіст Олімпійських ігор в Лондоні, чемпіон Світу, один з кращих боксерів-професіоналів України Денис Берінчик;

– Заслужений майстер спорту України з боксу, екс-чемпіон Світу за версією WBC Віктор Постол;

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *