Новини

Квест для студентів І курсу присвячений дню сміху

У міжнародний день сміху прийнято підшучувати над оточуючими і останні не повинні на це ображатись. Саме у цей день прийнято розігрувати родичів, друзів, знайомих і просто незнайомих людей. Зрозуміло, що жарт має бути доречним та без негативних наслідків!

В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших – Днем дурня. Принаймні, так вважають в Англії і США, а в Шотландії – «Днем зозулі», в Японії – «Днем ляльки» і зовсім вже неделікатно називають своє першоквітневе свято жартів в Італії – «День дурня». В Україні ж це «День сміху». Правда, не дарма стверджує народ: коли на носі квітень, нікому не вір!

В цей день кожен не проти пожартувати над оточуючими, ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші мимоволі посміхаються.

От і ми, студрада факультету фізичного виховання вирішили зробити маленьке свято для наших першокурсників. Ми організувати та провели квест по дендропарку «Софіївка». Завданням квесту було: відвідати усі станції, зробити фото (так щоб усі члени команди були на фото) і на фініші показати зроблені фото. Перед початком забігу усі команди отримали інтелектуальне завдання – вирішити кросворд, завдяки якому дізналися місце першої станції. Добравшись до І станції і виконавши завдання, команди отримували наступне – у вигляді картинок, і так далі. Маршрути у всіх команд, а їх було 3, були різні.

Результати квесту були прогнозовані, тобто, першими була найспритніша та найзгуртованіша команда 12 групи, ІІ місце – 13 група та бронзовими призерами наших міні-змагань стала команда 11 групи.

Вітаємо наших переможців та бажаємо веселих студентських буднів!