Новини

Участь студради факультету у благодійній діяльності

У всі часи студентство вважалося передовою верствою населення із прогресивними поглядами та рішучими вчинками. Прагнення до знань і активна життєва позиція роблять цих молодих людей несхожими на інших членів суспільства.
Інтереси студентів Уманського державного педагогічного університету представляє Студентська рада. Чинна Студентська рада – це креативні та ініціативні люди, яким не байдуже, що відбувається в їхньому рідному університеті і які прагнуть зробити навчальний процес цікавим, веселим і незабутнім. 
Однією із форм роботи студради є організація та  участь у проведенні благодійних акцій. З метою відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників, а також вшанування героїчного подвигу українського народу під час Революції  Гідності, студрада організували зустріч з представником волонтерського штабу «Разом» Титаренко Інною Миколаївною та учасником АТО Блажчуком Станіславом Михайловичем.


До Всесвітнього дня тварин організували та провели акцію «Кіт у мішку». Отримані в ході акції кошти буде витрачено на придбання корму для тварин.

До Міжнародного дня благодійності студрада здійснила благодійну акцію «Кульки настрою». Участь в акції взяли викладачі та студенти університету. Зібрані кошти були передані до благодійного фонду  у підтримку Дениса Терещука.

До Дня Святого Миколая студрада факультету організувала для маленьких жителів міста свято «По Україні з краю в край ходить святий Миколай!» та подарувала солодкі подаруночки.
Спільними зусиллями із деканатом закупили та передали для дітей Красногорівки волейбольні м’ячі та шахмати.

Студенти факультету постійно допомагають волонтерському штабу «Разом» у плетінні маскувальних сіток.


Студрада проводить низку заходів для патріотичного виховання студентів. В рамках заходів національно-патріотичного виховання студенти факультету фізичного виховання переглянули фільм «Заборонений». До Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту проведено бесіду за круглим столом.
З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, студенти та викладачі факультету фізичного виховання згадали події Єврореволюції, вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та переглянули фільм «Кіборги»
Діяльність соціально-правового сектору не обмежується лише цими заходами.


Попереду ще багато не реалізованих планів, безліч цікавих ідей для благодійності та бажання творити добро.