Новини

СТУДЕНТИ-СПОРТСМЕНИ – СТУДЕНТИ-НАУКОВЦІ

«Варто тільки повірити, що ви можете –
і ви вже на півдороги до цілі»

(Теодор Рузвельт)

На факультеті фізичного виховання кожен студент проявляє себе не лише в спортивній діяльності, а й у науковій. Щорічно студенти беруть участь у більш як 5-ти конференціях Всеукраїнського та Міжнародного рівнів, також відвідують науково-практичні семінари, що організовуються на факультеті де отримують широке коло знань щодо фізичної культури, спорту та здоров’я людини.
Активну участь беруть і у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт та творчих конкурсах. Так наприклад, нещодавно у ІІ етапі Всеукраїнського студентського творчого конкурсу для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація» студентка факультету отримала диплом ІІ ступеня. Щороку учасниками Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Середня освіта (фізична культура)» є студенти нашого факультету.
Підготовкою до участі студентів у різних видах наукової діяльності займаються науково-педагогічні працівники факультету фізичного виховання. На кожній кафедрі активно працюють наукові гуртки та проблемні групи.