Новини

Випускники факультету фізичного виховання

Гордістю будь-якого навчального закладу є його випускники. Для кожного з них університет – старт у доросле життя, трамплін у високість власних задумів і злетів. Як би не порозкидала доля випускників нашого факультету, їх життєва дорога завжди повертається до рідної Almamater, де відбувалося їх особистісне становлення. Кожен з них поніс у життя часточку рідного студентського дому, а разом з тим – у стінах університету залишив часточку своєї душі. Своєю сумлінною працею вони зміцнюють нашу державу, гордо несуть звання учитель.

Ільченко Сергій Сергійович закінчив факультет фізичного виховання у 2009 році, отримавши спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура. Соціальна педагогіка».
З 2009 року і до сьогодні працює викладачем кафедри спортивних дисциплін Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
В 2018 році захистив дисертаційну роботу та отримав науковий ступінь кандидата наук з фізичного виховання і спорту за спеціальністю 24.00.02 – фізична культура, фізичне виховання різних груп населення.
У трудовій діяльності завжди відрізнявся своїми досягненнями і творчою ініціативою, як в педагогічній діяльності, так і в спорті. За роки роботи в університеті Сергій Ільченко взяв участь у понад 60-ти змаганнях різного рівня де встановив п’ять Рекордів України. Підготував багато кваліфікованих спортсменів з силових видів спорту, які мають звання від кандидата в Майстри спорту до Майстра спорту міжнародного класу, серед яких три рекордсмени України. В 2019 році на Чемпіонаті Світу виконав норматив «ЕЛІТА». Є автором більше 30 наукових праць різних категорій.

Таранець Любов Сергіївна – викладач кафедри спортивних дисциплін. Кандидат в Майстри спорту з велоспорту. З 2008 року по 2013 рік була студенткою факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Протягом навчання удосконалювала свої фізичні можливості та розвивалась в сфері фізичного виховання, приймала активну участь в студентському житті факультету – була заступником студентського декана. Активно займалась науковою та творчою роботою. Під час літніх канікул проходила педагогічну практику та працювала Міжнародному дитячому центрі «Артек» 2010 -2014 рік. На посаді педагога-організатора та інструктора по спорту. В 2013 році закінчила наш університет з відзнакою та залишилась на постійну роботу. Любов Сергіївна сумлінно виконує обов’язки заступника декана з профорієнтаційної роботи. Здійснює наукові дослідження в рамках кафедральної теми, постійно виконує обов’язки куратора академічних груп на факультеті фізичного виховання.

Кабанов Віктор Миколайович навчався на факультеті фізичного виховання в період з 2007 по 2012 рік. Завдяки наполегливій праці та бажані досягти мети Віктор Миколайович опанував обраний вид спорту. На рахунку Віктора Миколайовича безліч боксерських турнірів, незліченна кількість переможців. На даний час Віктор Миколайович працює тренером-викладачем з боксу в Уманській ДЮСШ 1 та БК «Арес». Віктор Миколайович жодного разу не пошкодував, що пов’язав своє життя зі спортом, адже робота з дітьми приносить величезне задоволення, а їхні спільні перемоги надихають на нові досягнення.

Мельник Наталя Ігорівна у 2018 році закінчила навчання в Уманському державному педагогічному університеті ім. Павла Тичини та здобула спеціальність «Середня освіта. Фізична культура» , і ще ні разу про це не пошкодувала.
Майже половину свого життя Наталя Ігорівна займалася спортом «веслування на байдарках та каноє». Брала участь у змаганнях різного рівня та в 2016 році виконала норматив майстра спорту України. Відвідуючи, змагання чи спортивні збори спостерігала за роботою тренерів. У кожного були різні методи тренування та підходи до спортсменів і це було настільки захоплююче, що саме в той момент Наталя Ігорівна зрозуміла, що хоче пов’язати своє життя з цією професією. Тому, вирішила обрати навчання на факультеті фізичного виховання, адже не уявляла свого життя без спорту.
Зараз Наталя Ігорівна працює викладачем кафедри теорії і методики фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.