Новини

ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ

14 березня щорічно в Україні відзначається День добровольців. З нагоди цієї пам’ятної дати організовано зустріч із випускником факультету, добровольцем, який з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист нашої держави. Григорій Рябокінь – молодий, повен сил та енергії юнак залишив своє спокійне життя і з початку вторгнення пішов на фронт, де отримав важке поранення. Військовослужбовець поділився власним досвідом несення служби, пригадав побратимів, які віддали своє життя за свободу і незалежність України та, звісно ж, закликав молоде покоління любити свою країну та не бути байдужими.

У ході зустрічі студенти почули цікаву інформацію про новітню зброю, якою користуються воїни ЗСУ, стандарти НАТО, наскільки важлива підтримка побратимів, рідних, друзів та від чого залежить успіх бою.

Студенти ставили багато запитань, які стосуються подій на війні. Відповідаючи на запитання, Григорій сказав, що захист Батьківщини – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі, відваги, дисципліни, самопожертви. 

Така зустріч не залишила байдужим нікого: «Коли ти чуєш розповіді очевидців, учасників військових дій, серце пронизує гордість та непохитна віра у перемогу. Саме такі заходи, на прикладах наших земляків, дозволяють побачити, що «патріот» – це не просто слово».

Студенти факультету подякували Григорію за мужність, силу та відвагу.