Новини

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ


В умовах карантину Вчена рада факультету фізичного виховання продовжує свою роботу. 30 квітня відбулося онлай-засідання у середовищі Skype. На розгляд виносилися наступні питання:

  1. Про підготовку до літньої заліково-екзаменаційної сесії
  2. Про міжнародну діяльність викладачів факультету
  3. Про організацію виховної роботи зі студентами факультету
  4. Про зміцнення кадрового потенціалу, перспективну кадрову політику та систему підготовки наково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації на факультеті
  5. Про організацію спортивно-масової роботи та щорічне оцінювання фізичної підготовленості студентів.

По першому питанню виступив заступник декана з навчальної роботи Комар Володимир Петрович, який ознайомив з графіком заліково-екзаменційної сесії, графіком ліквідації академзаборгованості. Викладачі,які будуть приймати іспити уже підготували завдання у вигляді тестів та затвердили їх.
Заступник декана з міжнародної діяльності Карасєвич Сергій Анатолійович зупинився на досягненнях викладачів у напрямку міжнародного співробітництва. Зокрема наголосив на участі виклдачів у III Międzynarodowej konferencji naukowej Bezpieczeństwo, zarządzanie, medycyna i kultura fizyczna, написанні публікацій у виданнях, що входять до науко-метричної бази Scopus.
Щодо організації виховної роботи виступила Танасійчук Юлія Миколаївна, яка звернула увагу на напрями виховної роботи зі студентами факультету під час навчання та в умовах карантину. Проаналізувала результати роботи кураторів академгруп, охарактеризувала труднощі та обмеження у роботі зі студентами в умовах карантину.
Про зміцнення кадрового потенціалу, перспективну кадрову політику та систему підготовки наково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації на факультеті доповіли завідувачі кафедр: Гончар Галина Іванівна, Маслюк Руслан Вадимович, Соколенко Людмила Степанівна. Завідувачі кафедр зупинилися на планах підвищення кваліфікації викладачів, над активізацією затвердження тем наукових досліджень серед викладачів без наукового ступеня.
Голова спортклубу Щербина Володимир Володимирович виступив з доповіддю в якій охарактеризував спортивні досягнення студентів факультету, участь в різного рівня спортивних заходах, розповів про організацію спортивно-масової роботи в університеті та факультеті.
Засідання відбулося в затишній атмосфері, кожен із учасників мав змогу вільно висловити свою думку. В ході обговорення порядку денного учасники дійшли висновку, що такі зустрічі є ефективними, результативними та доцільними в умовах нинішньої ситуації в країні.